dilluns, 11 d’agost del 2014

El Palau d'Anglesola ha signat un conveni amb l'ens del Camí Ignasià

El Palau d'Anglesola ha signat un conveni de cooperació amb l'ens del Camí Ignasià per tal de potenciar aquest camí de peregrinació internacional que passa per alguns pobles de les terres de Lleida com Alcarrràs, Panadella, Bell-lloc, Castellnou de Seana o El Palau d'Anglesola.

L'alcaldessa del municipi, Montserrat Meseguer, explica que el conveni, que també ha estat signat per altres municipis situats en la ruta del Camí Ignasià, permetrà promocionar l'itinerari en la seva vessant turística i culturalServirà per millorar la seva senyalització, el traçat i la situació de l'allotjament a fi que els caminants puguin gaudir plenament d'aquesta experiència de pelegrinatge, apunta l'alcaldessa.

Aquest itinerari segueix la ruta que va recórrer Sant Ignasi de Loiola. Comença a la seva casa natal a Guipúscoa i acaba a la Cova de Manresa, que marcà de manera considerable la seva vida. La ruta és de 650 quilòmetres i està dividida en 27 etapes. 

 
 
Mural que distingeix el Palau com a ruta del Camí Ignasià.
El Palau d'Anglesola

 http://www.territoris.cat/articulo/comarca/palau-d-anglesola-potencia-ruta-650-quilometres-cami-ignasia/20140806122745013200.html