dilluns, 6 d’agost de 2018

Benvingudes pelegrines palauanglesolines!

Ja han acabat el pelegrinatge. Ja han fet el crit d'ultreia! Les Caravel·les de l'Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet arriben felices i contentes (malgrat les dotze hores de retard d'avió) de la seva ruta d'estiu.
La motxilla personal arriba més plena que el primer dia, plena de moments únics viscuts en indrets ben diferents, plena de l'autenticitat que dona viure amb senzillesa, compartir el que som i tal com som, mentre nous paisatges van apareixent davant dels ulls i els anem assimilant a poc a poc, amb el ritme de les passes.
Felicitats pel repte aconseguit noies! Juntes heu arribat ben lluny i segur que el camí us ha fet més sàvies, millors persones i tot. Segur que us heu conegut més a vosaltres mateixes i us heu conegut més les unes a les altres. I ben segur que heu conegut gent nova.
Gaudiu de tot el bagatge del pelegrinatge i que pugueu somriure molt recordant tot el que heu après i descobert.Un camí! 
Quina cosa més curta de dir! 
Quina cosa més llarga de seguir! 
Quin so vulgar i estrany! 
Un camí!... 
Quina sentida de pena i patir, 
quina promesa de calma i de guany! 
Un camí!... 
Josep Maria de Sagarra

"Les vivències fondes, les que sacsegen el cor i la ment i ens fan sentir vius, plenament vius, transcendeixen el llenguatge verbal. Cal viure-les per sentir-les."
Francesc Torralba