dissabte, 14 d’agost del 2021

He arribat al paradís

El dia que l'onada de calor arriba al seu punt màxim, rebem la Klais Agnes. Tot i la seva procedència de latituds septentrionals, ve d'Alemanya, la xafogor no l'espanta i no perd la rialla quan arriba a la vila. Va sortir d'Azpeitia fa 22 dies. En aquest temps ha hagut de dormir 12 nits al ras, en parcs, jardins i pòrtics d'esglésies. Avui, segons paraules textuals de la Klais "he arribat al paradís". 

Parla un castellà fluid i enmig la conversa ens comparteix que és religiosa. És un bon pretext per recordar que viure el Camí Ignasià permet, si es vol, realitzar els exercicis espirituals, herència de Sant Ignasi. En aquest enllaç hi ha més informació del tema.

Agnes, que el pelegrinatge refermi les teves conviccions i puguis arribar renovada i amb forces per treballar avui amb el coratge i entusiasme del qui va obrir camí fa cinc-cents anys. 

Bona estada al Palau d'Anglesola i feliç 4a setmana de camí. Ben segur trobaràs més paradisos com el d'avui en els trams finals. Paradisos que, per cert, fas possible amb la teva presència.

Willkommen Klais.