diumenge, 3 d’abril del 2022

Dotze jesuïtes en ple dia de les cassoles

Una dotzena de pelegrins del camí ignasià han arribat en plena diada de les cassoles de tros. S'han incorporat a la festa degustant aquest plat tan nostre. Són persones d'arreu de Catalunya, vinculades als jesuïtes, que segueixen les passes de Sant Ignasi i s'han posat en camí en motiu dels 500 anys de la seva arribada a Manresa. Perquè la ruta sigui una bona experiència d'autoneixement, treballen uns materials que podem consultar en aquesta web. A la tarda han celebrat una eucaristia ben familiar a l'ermita de Sant Roc, obrint-la també als hospitalers del Palau d'Anglesola. Quin regal de pregària i de moment comunitari! S'han allotjat al gimnàs del pavelló i amb ells hem estrenat matalassos i coixins. 

Han agraït de cor l'acollida i han valorat el paisatge pla, verd, les flors del camí, la posta de sol... La senzillesa de casa nostra, plena de bellesa en ulls agraïts que saben observar.

Bon camí cap a la cova, cap a les arrels, i que el treball personal sigui ben profitós per omplir força la motxilla i ajudar, així, a millorar aquest món nostre. Quan a Manresa us feu una selfie, de ben segur des del Palau d'Anglesola ens sentirem en sintonia.

1 comentari:

Xavier ha dit...

Agraïts de l'acollida i la companyia, us portem al cor i sempre us recordarem amb alegria i la sensació que Palau és casa nostra.