divendres, 28 de juliol del 2023

Inauguració monument 1000 km i caminada a la fresca

Aquest 28 de juliol dintre de les activitats que es fan al poble es van inaugurar els circuits de rutes saludables (recorreguts de 2 fins a 10 quilòmetres) per la zona de les banquetes del canal d'Urgell que passen per la nostra vila.

Així mateix, es va procedir a la inauguració d'una escultura que simbolitza els 1000 quilòmetres que hi ha des del poble del Palau d'Anglesola fins a la catedral de Santiago.

Van assistir a aquesta inauguració vilatans i vilatanes del Palau que van fer anteriorment una petita ruta pel camí de la banqueta així com membres de la Coordinadora d'Associacions dels Camins de Sant Jaume i també membres de l'associació de Terrassa.

Agraïm el disseny del monument del Felip P., gràcies Ramon P. per les fletxes pintades, gràcies Jaume S. per la perseverança al taller i als fonaments, gràcies Ramon R. per fer extensiu el projecte a altres amics i a tots i totes i especialment als 24 joves del camp de treball de la Generalitat que han aixecat el monument i han pintat un gran mural sobre els camins a la banqueta. Marxaran del Palau d'Anglesola ben contents i havent conegut la nostra vila i els nostres camins.

Aquí tenim una petita mostra del dia.