dissabte, 15 de maig de 2021

Benvingut Abdon

Avui dissabte ha fet de tirada trenta-sis quilòmetres, poca broma. El nostre pelegrí va sortir fa un parell de dies des de la muntanya de Montserrat i té la intenció d'arribar a Lleó, en una primera part. Després vol descansar quinze dies a casa seva, a Barcelona, i refer el camí fins a arribar a Santiago. Però si segueix fent trams llargs, això segur que ho pot escurçar. L'Abdon ja té experiència de camí perquè ha recorregut el del Nord i va ser justament allí que li van parlar que existia un camí català. Per això ha volgut conèixer-lo.

La credencial, estrenada a tocar de casa seva, just a la parròquia del temple de la Sagrada Família, té pocs segells perquè encara ho troba tot tancat: ajuntaments, esglésies, oficines de turisme... De fet tampoc ha trobat allotjament a Cervera i per això la nit passada ha dormit al ras. Arribar al refugi humil del Palau d'Anglesola és, doncs, tot un regalàs. Dutxa i a conèixer el poble. 

Curiosament l'Abdon, amb altres amics, gestiona un espai al Facebook per compartir experiències del camí. És una pàgina amb 1.100 membres. Hi podeu accedir clicant en aquest enllaç.

Bon repòs i bon camí i a deixar-te sorprendre per aquesta reobertura de la vida.