dissabte, 29 de maig del 2021

Una acollida... de pel·lícula!

Aquesta tarda hem acollit la Mbassa, la Marta, l'Iñaki i l'Iñigo. Són quatre pelegrins que han sortit de Loiola per transitar les petjades de sant Ignasi, com tants i tants d'altres. Però el que els fa ben especials és que viatgen amb la productora Animaset i amb l'amic Josep Lluís Iriberri, que coneix a fons el camí i ha estat al Palau d'Anglesola acompanyant grups en diverses ocasions. Des de fa deu dies són els protagonistes d'una pel·lícula sobre el Camí Ignasià que s'estrenarà l'any vinent, amb motiu dels 500 anys del pelegrinatge de sant Ignasi.

Han fet aturada al nostre refugi que s'ha convertit, així, en un petit plató, ben natural i espontani. Els hospitalers Ramon Revuelta, Ramon Piñol, Teresina, Francisca i Francesc, enmig de càmeres i micros, hem posat el nostre millor talent d'actors secundaris, és a dir, acollint i obrint les portes del nostre senzill i bonic refugi, com sempre fem. El cel blau del capvespre ha arrodonit el decorat.

Cap al març del 2022 esperem estrenar la projecció al nostre poble amb la presència del director, dels protagonistes i de tots els amics i companys del Camí. Ens fa il·lusió saber el Palau d'Anglesola comptarà amb un petit espai de l'audiovisual. 

Avui hem realitzat una acollida... de pel·lícula! Bon camí i a gaudir del tram final de rodatge.